project gooodyfoods ledverlichting
Natuurwinkel gooodyfooods, gelegen in het hart van Zwolle, is een supermarkt met een food-assortiment dat geheel gericht is op ‘goed, gezond & lekker’.

In lijn met hun zorg en passie voor mens, natuur en dieren is het goed geïsoleerde winkelpand voorzien van een zuinige klimaatinstallatie met warmtepomp.

Toen de verlichtingsinstallatie aan vervanging toe was en er gedacht werd aan ledverlichting, informeerde mede-eigenaar Koos Mosterman naar de beschikbare subsidies. Via de ‘geld-terug actie van de Provincie Overijssel’ kwam hij in contact met Van den Berg Adviesbureau uit Zwolle.

Uit het onderzoek naar de mogelijkheden om te besparen op het energiegebruik bleek al direct dat de winkel zeer zuinig was. En dat zou alleen maar nog beter worden bij toepassing van de modernste energiezuinige ledverlichting.

Na de afronding van het energiebesparingsonderzoek volgde direct opdracht voor de uitvoeringsfase. Na het opvragen en vergelijken van verschillende offertes werd de opdracht gegund aan Lixero. Zij voorzagen het pand van gooodyfooods in Zwolle van de nieuwste verlichting op basis van energiezuinige ledtechniek. En door hun professionele inbreng op basis van hun jarenlange ervaring verbeterde ook het verlichtingsbeeld.

Naast een netto subsidiebedrag van ca. € 2.000 gingen ook de jaarlijkse energie- en onderhoudskosten voor de verlichting omlaag. Omdat de nieuwe verlichting minder warmte afgeeft hoeft de klimaatinstallatie nu ook minder te koelen en dat geeft ook nog eens een besparing. En last but not least, de gezonde producten in de winkel komen nu ook nog eens mooier in beeld.

Is de verlichtingsinstallatie toe aan vervanging en wilt u ledverlichting met subsidie neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken.